La  concessió per fer un ecohostal a l’Alberg de la Baronia es “replantejarà” si el projecte no és viable. Així ho ha posat en relleu el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, que ha confirmat els problemes urbanístics que han sorgit al voltant d’aquest projecte, ja que les construccions que s’hi volen fer no es preveuen des del punt de vista urbanístic. D’aquesta manera, ha dit que si se solventa aquesta qüestió es tirarà endavant, però que si no s’hi troba solució s’haurà de “replantejar” la concessió. Des de l’oposició, el Partit Socialdemòcrata + Independents ha manifestat que cal que s’aclareixi “què ha passat realment” i avaluar què passa amb les altres empreses que es van presentar al concurs en cas que es verifiqui que algun dels projectes és viable.

Si el projecte per fer un ecohostal a l’Alberg de la Baronia no és viable la concessió es “replantejarà”. Així ho ha posat en relleu el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, reconeixent els problemes urbanístics que des de la concessionària han destacat i que impedeixen, de moment, que es puguin fer la desena de cabanes que hi havia previstes.

Torres ha manifestat que aquest projecte es va acceptar, ja que els va semblar que podria ser “atractiu” per a la zona i que a l’hora de tirar-lo endavant han sorgit “problemes urbanístics” perquè les construccions previstes no estan contemplades des del punt de vista urbanístic, amb la qual cosa ja s’han començat a fer els passos necessaris per veure si aquesta qüestió es pot solventar i el projecte es pot tirar endavant. Torres ha manifestat que la casa de colònies continua funcionant normalment i que fins i tot aquesta Setmana Santa s’hi han fet activitats, però que el que queda per desenvolupar, també, és tota la part de l’oferta lúdica.

Des del Partit Socialdemòcrata + Independents, Joan Sans ha destacat que demanaran que se’ls aclareixi “què ha passat realment”, ja que per fer servir aquestes instal·lacions el comú ha hagut de pagar uns diners i, si les condicions de la concessió no s’han complert, caldrà que es deixi sense efecte. També s’ha demanat què passa amb les altres empreses que es van presentar al concurs si es verifica que alguna de les propostes hagués estat viable.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada