La comunitat filipina organitza un concurs de talents per donar-se a conèixer

La comunitat filipina del Principat es vol donar a conèixer entre la població i per això ha organitzat un esdeveniment que volen que capti l’atenció de tots els ciutadans. La idea sorgeix de l’empresa internacional filipina TBC que organitza aquest esdeveniment a nivell mundial i que vol captar els millors talents filipins. El concurs tindrà lloc el proper diumenge 6 de maig a la sala de la Closeta de la Massana i tots els filipins hi poden presentar les seves millors habilitats de manera gratuïta.

Segons ha explicat un dels organitzadors de l’esdeveniment, Perry Solomon de Guzman, es vol aconseguir que participin un mínim de quinze persones, que poden mostrar les seves habilitats de cant, ball, equilibrisme, o qualsevol altre talent. No hi ha límits d’edat, sexe, pes ni qualsevol altre, i a més és gratuït, només cal posar-hi ganes i exhibir el talent. Les inscripcions es poden fer fins el proper 26 d’abril.

L’esdeveniment està finançat per l’empresa filipina TFC i es donaran regals als participants, però a més, el guanyador podrà participar en el concurs a nivell espanyol a Barcelona i guanyar un premi de 2.000 euros. El guanyador de Barcelona competirà a Londres i la darrera prova serà a Filipines per ser el talent del país. A més, totes les despeses de viatge i allotjament estan cobertes pel concurs.

Cara a la celebració a Andorra, s’espera rebre una important participació i tenir també repercussió a nivell internacional, ja que l’esdeveniment es retransmetrà pel canal oficial filipí, i tal com indica de Guzman ‘jo ja sóc andorrà i vull que tothom al meu país d’origen conegui Andorra’, per això creu que aquesta és una bona ocasió per aconseguir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *