rubikA  un mes de la celebració, el proper 26 de novembre, de la competició nacional de cub de Rubik, ja s’ha assolit el nombre màxim de participants. Les demandes d’inscripció no han parat de créixer i per aquest motiu des de la Word Cube Assotiation (WCA), entitat que les rep i valida, es contactarà amb els 60 inscrits per confirmar la plaça. També es crearà una llista d’espera que permetrà, en cas de que quedi alguna plaça lliure, donar sortida a algun dels inscrits.

Degut a l’alt nivell d’alguns participants l’organització s’està plantejant incloure, a més del clàssic 3×3, proves més espectaculars com 3×3 amb una ma, 3×3 amb els ulls tancats, 4×4 pyramix i d’altres.

Grup Pyrénées i Andorra Telecom , organitzadors del certamen, es mostren molts satisfets per la bona acollida que està tenint aquest esdeveniment i conviden a tots els aficionats a assistir tant al taller del dia 5, d’11h a 13h i de 16h a 19h, com a la final del 26 de novembre.
La competició nacional del Cub de Rubik, prova inscrita en el calendari internacional, tindrà lloc el dia 26 a l’FNAC Andorra. Durant el matí, se celebraran les proves classificatòries i a la tarda les finals.

Andorra Telecom inscriu aquesta col·laboració en les accions de suport a activitats formatives en ciència i la tecnologia i que ja té com a referències esdeveniments orientats als joves com la Micro First Lego League o la WRO de robòtica. Pel que fa a Pyrénées, l’organització d’aquest torneig forma part del projecte de la FNAC de dinamització amb activitats culturals i d’oci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada