La Companyia Líquid Dansa presenta ‘Quin/a Cony/a’ a Sant Julià

Quin/a Cony/a, de la Companyia Líquid Dansa, es va estrenar en el marc de la 51a Temporada de Teatre. Se’n van fer 4 representacions al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, a la sala Sant Domènech de la Seu d’Urgell i al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Va ser tot un èxit amb les localitats pràcticament exhaurides a tot arreu i més d’un miler d’espectadors. Ara, per fer-ne la darrera representació, la companyia ha triat Sant Julià de Lòria. Serà el proper 28 de maig a les 21.30h, a l’auditori Claror.

Una tria que el conseller de Cultura ha agraït destacant que “la tradició cultural de la nostra parròquia es deu a la feina que fan les entitats culturals com ara Líquid Dansa amb la qual compartim diferents projectes. Per això, continuarem apostant per donar-los suport. En aquest cas, col·laborant amb la companyia: oferint-los facilitats per la representació o bé suport en la
venda d’entrades a través de la nostra plataforma”
.

Es tracta d’un bodevil dirigit a majors de 16 anys. Mònica Vega, directora de la companyia l’ha definit com “un espectacle en clau d’humor, fresc, on es fusionen teatre i dansa i una mica pujat de to”.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a www.santjulia.ad/entrades

TOTES LES NOTÍCIES