cia-grata El 10 d’abril s’estrena la nova proposta de la Companyia És Grata. Avui hem conegut la direcció, que anirà a càrrec de Mai Boncompte i Rob Junqueras. Hi participarà el violoncel·lista Jordi Claret. I el més important, el nom de l’obra: “El secret de la lluna i de les papallones”, tot un al·legat a l’amor i a les emocions.

Lluna és una dona que amaga un secret, un drama i, alhora, una història d’amor. Aquest és l’eix d'”El secret de la lluna i de les papallones”, l’òpera prima del també director Rob Junqueras, una obra empàtica que ens parla de l’amor i amb el qual la Companyia és grata ja treballa.

“És una història escrita en clau de conte, per la seva tendresa. Però també és un drama estructurat en format de thriller per donar més intensitat al guió”, explica Junqueras.

L’obra s’estructura en forma de conte i s’hi han treballat quatre plans escenogràfics, entre els quals s’inclourà el teatre negre, que enganya l’ull de l’espectador, el pla audiovisual, la representació a escena i el pati de butaques.

“És una obra molt emocional i per això són importants els sentits, que els volem fer servir com a reforçament de les emocions que volem traslladar”.

A l’obra hi participarà el violoncel·lista Jordi Claret i s’estrenarà el 10 d’abril a Sant Julià de Lòria. Demà surten les entrades a la venda al Centre de Congressos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada