La Companyia és Grata destinarà una part de la seva recaptació al projecte Vacances en Pau de l’Adsaps

La Companyia és Grata donarà una part del que recapti tant amb les subvencions i patrocinis com amb el taquillatge de l’obra l’Inspector al projecte Vacances en Pau que du a terme l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí. Així ho ha anunciat aquest dimarts la membre de la companyia de teatre, Mireia Codina, qui també ha manifestat que la proposta de l’ONG els ha fet ‘obrir els ulls’ i intentaran col·laborar amb alguna entitat cada any. L’espectacle amb finalitat solidària es podrà veure els pròxims 17 i 18 de maig a les 22 hores a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià i les entrades tenen un preu de 10 euros.

Les pròximes representacions de l’Inspector de la Companyia és Grata a l’Auditori Claror de Sant Julià tindran un fi solidari i és que l’agrupació ha decidit donar suport al projecte Vacances en Pau de l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Sahrauí (Adsaps), per tal que puguin portar a l’estiu a una vintena de nens dels camps de refugiats del Sàhara, allunyant-los de les altes temperatures del desert i oferint-los la possibilitat de passar revisions mèdiques i conviure durant dos mesos amb famílies del Principat.

Segons ha explicat la membre de la companyia, Mireia Codina, després que l’associació es posés en contacte amb ells i donat que enguany tenen més patrocinadors, han decidit estalviar en escenografia, reutilitzar elements i ‘estrènyer-se el cinturó’ per destinar una partida de diners a l’associació.

Tot i que Codina no ha volgut concretar la xifra que es cedirà a l’ONG ‘per no donar falses expectatives’, sí que ha manifestat la voluntat de ‘donar tant com puguem’ i que, encara que l’import recollit amb la venda d’entrades no fos gaire, donarien una part igualment.

D’altra banda, davant de la proposta de l’Adsaps, la companyia s’ha plantejat contribuir més sovint amb entitats o ONG i han decidit intentar col·laborar cada any amb alguna iniciativa solidària.

Per la seva part, la presidenta de l’Adsaps, Lluïsa Hurtado, ha agraït la contribució de la Companyia és grata, així com també la bona resposta que ha rebut l’associació tant de la fundació amb qui han mantingut contactes per buscar finançament com del Ministeri de Salut i Benestar.

Les representacions de l’Inspector tindran lloc els pròxims 17 i 18 de maig a les 22 hores a a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià i les entrades tenen un preu de 10 euros.

3 comentaris

  1. Felicitats !!!!!

  2. si gent!! molt bona idea..

  3. Un aplaudiment per la companyia “Es Grata”

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES