La companyia de teatre Carbassó representa “Nosaltres (i ells)” a l’Auditori Claror

La companyia de teatre Carbassó  representa demà i dissabte a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià el seu muntatge Nosaltres (i ells). El guió està basat en la pel·lícula ¿Què els passa als homes?. Es tracta de la primera posada en escena d’una obra de forma continuada per part de la companyia, ja que fins ara els seus muntatges s’havien articulat al voltant d’esquetxos. Nosaltres i (ells) és una comèdia romàntica dirigida per Marieta Sánchez.

La companyia va néixer l’any 2006. La primera obra que van representar va ser Sexualment equilibrats, dirigits per Mireia Codina, amb què van guanyar la Mostra de teatre jove 2006. També han representat Jo mai, mai (2007), dirigits per Jessica Casal; The Rocky Horror Show (2008), amb Mònica Vega; Comunicant (2009), amb Irina Robles; Criatures (2010), amb Hèctor Mas, i S de Shakespeare (2011), amb Joan Hernández.

 

Sinopsi

Els cromosomes X i Y marquen diferències entre homes i dones, això ja ho sabem, però què ens passa envers l’amor, el desig, el compromís, les il·lusions…

Marcats pels costums socials i culturals, repetim patrons establerts que potser són caducs en aquest segle XXI, marcat per la innovació de les noves tecnologies i l’individualisme emocional.

El retrobament amorós, les relacions de parella i els ideals canvien i, tot i així, seguim preguntant-nos: què pensen ells, i què volen elles? La resposta pot ser complexa o molt simple (com diuen les sàvies padrines): en l’amor no hi ha receptes, deixa’t portar.

Els personatges d’aquesta obra són joves que s’estimen, dubten, es traeixen, riuen i ploren, busquen respostes en cada trobada i en cada desacord, estan plens d’emocions, però sobretot estan fets amb amor, des de l’amor i per l’amor, en la gran dimensió de la paraula, un regal en els nostres dies…

“Nosaltres (i ells)” és una comèdia romàntica que parla d’aquestes coses i més…

Fitxa tècnica

Direcció: Marieta Sánchez

Actors: Iris Orriols, Marcos Rodríguez, Abel Pérez, Cristina Pericas, Sito Adran, Judit Martín, Carol Garrido, Jonathan Jiménez, Eva Becerra, Edgar Monreal, Natàlia Garrido, Naïma Fernández i Vera Fernández.

Preu: 6 € a la venda anticipada i 8 € a la taquilla (50 % de descompte amb la Tarja Magna).

TOTES LES NOTÍCIES