clw capital 1

CLW Capital, empresa associada al grup financer britànic Salamanca Group, és una de les companyies que participarà en la subhasta de Vall Banc. Josep Lladós, director general de CLW Capital, afirma que, si són els elegits, volen convertir l’actual BPA en un banc de desenvolupament regional, que promogui infraestructures i serveis a Andorra i a l’entorn.

Josep Lladós, director general de CLW Capital, ha informat que la seva empresa ja ha estat seleccionada com una de les que participarà en la subhasta de Vall Banc, l’entitat que substituirà BPA. CLW Capital està associada a Salamanca Group, un important empresa de inversions del Regne Unit que, per exemple, gestiona la Marina del Port Vell de Barcelona.

Josep Lladós, director general de CLW Capital es presenta com “un dels grups inversos estrangers que hem dit que tenim interès en participar a la compta de BPA i estem a la llista.”

La seva intenció és que el que ara és BPA esdevingui un banc de desenvolupament que promogui inversions i que ajudi al creixement del país i l’entorn. “Hi ha grups andorrans que també estan interessats però és molt important que hi hagi grups estrangers” ha subratllat Lladós qui ha afegit que “per augmentar el creixement econòmic del país s’han de buscar nous tipus d’inversions amb empreses fora d’Andorra, com per exemple al Pallars. “

Lladós ha informat que en els darrers dies ha donat a conèixer, personalment, el seu projecte a representants de les autoritats andorranes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada