La companyia Carbassó estrena l’obra E.R. per celebrar els seus 10 anys en actiu

Un text de Josep Maria Benet i Jornet adaptat i dirigit per Joan Hernández, qui va dirigir la companyia ara fa 5 anys amb l’espectacle S Shakespeare.

Enguany la companyia Carbassó compta amb quatre actrius: Judit Martin, Iris Orriols i Naïma Fernández, membres de la companyia, i compta amb la col·laboració d’Olalla Losada que és component de la companyia Estripagecs de La Seu d’Urgell.

Les funcions tindran lloc els dies 26 i 28 de maig a l’Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià a les 21.30 h.

El preu de l’entrada és de 10 euros, amb 20% de descompte amb Carnet jove i Targeta magna o el carnet universitari de l’UDA i es poden adquirir als punt de venda habituals: A través d’internet (www.morabanc.ad/entrades) o bé al Centre cultural i de congressos lauredià i a taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Sinopsi: E.R. ens ofereix una reflexió, amb crítica, drama i sentit de l’humor, sobre el món del teatre i les actrius. Una jove estudiant de teatre es prepara per afrontar el seu debut a dalt de l’escenari. Per fer-ho decideix entrevistar tres actrius reconegudes de l’escena teatral: la Glòria, una diva internacional; l’Assumpta, una estrella de la televisió, i la Maria, una actriu de doblatge. L’aspirant descobreix en els records d’aquestes actrius les grandeses i les misèries del món que tant la fascina, el teatre. Tota una metàfora de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.