El  ministre de Finances, Jordi Cinca, ha comparegut aquest dimecres al davant de la comissió especial de vigilància i prevenció de risc per a l’estabilitat financera. La trobada ha servit per definir els calendaris de les accions, sobretot en l’àmbit legislatiu, que s’hauran de fer en els propers anys, per exemple, en el marc de l’acord monetari. El ministre de Finances ha destacat que aquesta ha estat “una reunió més” de les que s’hauran d’anar fent amb l’objectiu “d’enfortir la plaça financera i els sistemes de supervisió”, que és el que pretenia aquesta comissió, segons Cinca.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha comparegut aquest dimecres al davant de la comissió especial de vigilància i prevenció de risc per a l’estabilitat financera i en la reunió s’ha abordat la qüestió del calendari de les accions que s’haurà de seguir en els propers anys, sobretot en l’àmbit legislatiu.

D’aquesta manera, Cinca ha destacat que s’ha tractat “d’una reunió més” com les que també se n’hauran de fer en el futur per treballar en l’objectiu que es fixava aquesta comissió i que és, principalment, “enfortir la plaça financera i els sistemes de supervisió”. D’aquesta manera, el titular de Finances ha remarcat que seguint en la línia del que s’ha vingut fent en els darrers anys hi haurà “més novetats legislatives” en relació, per exemple, amb l’acord monetari. La voluntat, segons Cinca, ha de ser que “les iniciatives i esforços ingents” que s’estan fent “tinguin homogeneïtat” i enforteixin la plaça financera potenciant les seves fortaleses i evitant que casos com el de BPA “es tornin a repetir”.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada