La Comissió d’Informació i Vigilància del Centre de Tractament Tèrmic de Residus estrena un nou portal web amb l’objectiu d’apropar la informació que genera la seva tasca a la ciutadania. Així doncs, per facilitar la cerca, el domini www.vigilanciatractamentresidus.ad, actiu des d’avui mateix, dimecres 20 de febrer, substitueix l’anterior, www.civ-comella.ad.

La Comissió, que està presidida per la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, té com un dels principals objectius recollir informació sobre la quantitat i la qualitat dels residus tractats i exportats, i sobre qualsevol incidència en el funcionament normal del Centre de Tractament Tèrmic de Residus, així com dels plans de control i vigilància. També és l’encarregada de proposar les mesures correctores que es considerin necessàries i de cara a la societat, té com a missió promoure tota informació als ciutadans en relació als impactes sobre la salut pública i el medi ambient.

Per complir amb aquests objectius, s’ha modernitzat el web fent-lo més atractiu, modern i dinàmic, de forma que afavoreixi la navegabilitat dins les seves pàgines, amb una estructura senzilla i amb un llenguatge més planer i menys tècnic.

La Comissió compta amb representants del Ministeri de Salut, del Comú d’Andorra la Vella, un portaveu dels altres comuns, un representant de l’empresa concessionària del Centre de Tractament Tèrmic de Residus, representants d’APAPMA i ADN com a entitats de defensa del medi ambient i un representant dels veïns de la zona de la Comella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada