La Comissió de Vehicles Antics reprèn la tasca i tècnics del departament avaluen el Dodge Fargo

Restauració d'un Dodge Fargo
Restauració d’un Dodge Fargo

Coincidint amb la represa i reobertura dels museus, així com de la resta de les activitats econòmiques del país, el Ministeri de Cultura i Esports també reprèn l’activitat presencial al voltant de les diverses comissions de treball que hi ha endegades. Així, la Comissió de Vehicles Antics es va reunir aquest passat dimarts per reprendre la feina després que es reunissin per última vegada el passat 18 de febrer d’enguany.

La Comissió es reuneix una vegada al mes per avaluar els vehicles que, d’una banda, es volen importar a Andorra i, de l’altra, es volen adscriure al Fons del Museu Nacional de l’Automòbil, a fi d’avaluar que tant els uns com els altres compleixen els requisits tècnics bàsics. La comissió està integrada per un representant del Ministeri de Presidència, Economia i Empresa; un representant del Ministeri de Cultura i Esports; un representant de l’Automòbil Club d’Andorra, i un representant per part dels propietaris dipositaris de vehicles al Museu Nacional de l’Automòbil.

En aquesta línia de treball, aquest dijous al matí tècnics del Departament de Patrimoni Cultural, Museus i Monuments s’han desplaçat fins a la Planxisteria Catalunya, situada a la zona de la Comella, per observar i avaluar de primera mà l’estat de la restauració del vehicle Dodge Fargo. La visita ha permès copsar que ja s’ha fet una capa d’imprimació, per aturar el procés de corrosió i que s’estan començant a substituir les parts més malmeses que suporten la carrosseria. La voluntat de la trobada és avaluar la situació actual del vehicle i així acompanyar l’Associació Velles Cases Andorranes durant la continuació dels treballs.

TOTES LES NOTÍCIES