La comissió de treball del Consell Municipal d’Infants de la Seu es reuneix al col·legi La Salle

la-salle

Aquest migdia ha tingut lloc al col·legi La Salle de la Seu d’Urgell la segona reunió de la comissió de treball del Consell Municipal d’Infants on s’han treballat dos dels temes que es van proposar durant el ple constituent d’aquest òrgan representatiu dels nens i nenes de la ciutat.

Concretament, els infants han abordat el programa infantil de la Festa Major i s’han incorporat les propstes més votades que són el paintball infantil, l’escalestric familiar i tallers d’aprenetatge i també continuar fomentant les activitats esportives per aquesta franja edat. A més a més, s’ha decidit que es reservarà un espai al programa de la Festa Major per incorporar-hi un escrit del mateix consell d’infants.

Aquesta comissió també ha tractat la qüestió del civisme a través del projecte proposat per ells mateixos “Apadrina un parc”. Així, cada escola apadrinarà un parc i farà una diagnosi dels problemes d’incivisme d’aquests espais i l’entorn de cada escola.

En el marc de l’últim ple del Consell Municipal d’Infants els alumnes escolliran  una de  les propostes  que aportin les escoles per incorporar-la a la campanya de civsme ‘La Seu és casa teva. Cuida-la”.

La regidora d’Infància de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, ha manifestat que “a poc a poc el consell va agafant forma i va asolint els objectius perquè els més petits siguin participatius i influeixin a la millora de la ciutat i des de l’ajuntament donem resposta a les seves inquietuds”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.