La Colla Laurediana celebrarà la 2a edició de la Fira d’Abril

Programa de la Fira d'abril del dia 20
Programa de la Fira d’abril del dia 20

La Colla Laurediana torna a apostar aquest 2024, entre d’altres, per a mantenir la tradicional Fira d’Abril que tindrà lloc el 20 i 21 d’abril al jardí de la Morera (plaça de la Germandat) amb la col·laboració del Comú de Sant Julià i la participació de Bare Nostrum, El Cantàbric, Art i Pa i l’escola de dansa espanyola d’Encamp. Comptarà amb actes populars en què la música i la gastronomia andalusa seran els protagonistes.

La Fira d’Abril Laurediana serà un esdeveniment ple de diversió i pensat per a tota la família. Tant dissabte 20 com diumenge 21 es duran a terme actuacions en directe d’artistes del país com Johel Artista, Francisco Amat, Alba Cañabate & Marc Medeiros i els grups de ball flamenc Alendoy Flamenc Andorra i l’escola de dansa espanyola d’Encamp. 

El concert estrella anirà a càrrec del grup de rumba DeCantera, un trio barceloní d’experiència i renom a Barcelona, format per Kevin Morales, Alex Morales i Rubén Auñon, una formació amb un repertori basat en les versions de grans temes de la rumba flamenca i catalana i que inclouen Los Chichos, los Rebujitos o versions de cançons actuals.

A més, hi haurà animació en viu a càrrec de la Colla Laurediana i DJ convidats que posaran la música i l’ambient per a gaudir al màxim d’aquest esdeveniment amb ambientació festiva i andalusa.

Les propostes gastronòmiques aniran a càrrec dels restaurants Bare Nostrum, El Cantàbric i Art i Pa, i oferiran una selecció de plats típics d’Andalusia d’acord amb els moments musicals que es viuran.

Programa de la Fira d'abril del dia 21
Programa de la Fira d’abril del dia 21

TOTES LES NOTÍCIES