La col·lecció de FEDA de l’Art Camp participarà en un acte del Consell d’Europa

Les 37 obres elaborades pels artistes de l’Art Camp 2012 i que formen part de la col·lecció de FEDA s’exposaran fins al 28 de febrer al Centre Esportiu d’Ordino (CEO) i posteriorment participaran en un acte del Consell d’Europa. Així ho ha explicat el president del Consell d’Administració de la parapública i ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, durant la inauguració de la mostra. Cinca ha indicat que totes les obres es desplaçaran a Estrasburg ‘per mostrar una altra cara d’Andorra’.

La sala d’exposicions del CEO ha acollit aquest dimarts la inauguració de la mostra de la col·lecció de FEDA formada per 37 de les obres de la darrera edició de l’Art Camp i centrades al voltant del tema de l’energia sostenible.

La cònsol menor d’Ordino, Consol Naudí, i el president del Consell d’Administració de FEDA i ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, juntament amb la presidenta de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, Elisenda Vives, han estat els encarregats d’inaugurar la mostra que es podrà veure a Ordino fins al 28 de febrer.

Les obres formaran part del fons d’art de FEDA, pel seu patrocini de l’Art Camp, però viatjaran a Estrasburg properament per participar en un dels actes organitzats en el marc de la presidència andorrana del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, segons ha indicat Cinca. L’objectiu és ‘mostrar una altra cara d’Andorra vinculada a la cultura, la ciència i l’educació, uns valors que defensa amb tant d’encert la Unesco’, ha assenyalat el ministre.

Precisament, Cinca ha fet èmfasi en el foment dels valors i la implicació de FEDA en el territori i la cultura d’Andorra com a un dels motius per patrocinar el campus d’art. També el fet que el 2012 fos l’any internacional de l’energia per a tothom fa, segons el ministre, que calgui ‘participar en fermesa i lideratge davant de realitats que són molt diferents a molts llocs’. I és que, com ha recordat, l’accés a l’energia posa en dubte el desenvolupament econòmic d’alguns països.

TOTES LES NOTÍCIES