La cistella de La Seu Comercial, exposada a l’Espai Ermengol

cistella-seuLa cistella per valor de més de 5.500 euros que La Seu Comercial sortejarà el mes de juny vinent ja està exposada a l’aparador de l’Espai Ermengol. La nova promoció del comerç local es va presentar aquest divendres passat al vespre.

El president de la UBSU, Ramon Ferrer, va agrair la resposta “contundent” dels socis, ja que quasi tots han contribuït d’alguna manera a engrandir el contingut final de la panera, amb prop d’un centenar de regals. Ferrer també ha esmentat el recolzament de l’Associació d’Hostaleria, amb obsequis d’una desena de restaurants i hotels.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, espera que la campanya serveixi per reactivar les botigues i serveis de la ciutat en un moment de retrocés del consum. Batalla també assenyala com a objectiu no només fomentar la compra a dins de la ciutat sinó també atraure nous compradors.

Els clients podran obtenir les seves butlletes fins al 24 de juny i el número premiat coincidirà amb el primer premi del sorteig de Loteria Nacional del 28 de juny. El 12 de juliol és previst que es lliuri la cistella.