La Cicloturista Sea Otter Europe renova la seva aliança amb La Purito

La Cicloturista Internacional Sea Otter Europe ha renovat la seva aliança estratègica amb una de les grans marxes cicloturistes, La Purito, una prova amb qui comparteixen la passió per la bicicleta i uns recorreguts molt cuidats. La cicloturista de Sea Otter Europe es presenta enguany amb novetats importants, especialment perquè es disputarà en dues etapes i formarà part del prestigiós Gran Fondo World Tour, el circuit mundial més important del cicloturisme. L’agermanament amb La Purito reforça els vincles entre dues proves que coincideixen en la proposta d’itineraris molt selectes, que combinen l’exigència física amb el plaer de pedalar amb seguretat per unes carreteres amb entorns privilegiats.

La cicloturista internacional Sea Otter Europe es celebrarà el 9 i 10 de juny, ressaltant la seva categoria internacional i la projecció global, i servirà per mostrar a ciclistes de tot el món les excel·lents carreteres i el privilegiat entorn natural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Unes propostes molt estudiades i dissenyades pel Club Ciclista Sport Ter-Els Bandolers, i que ja tenen les inscripcions obertes a TicketOci.

El dissabte es disputarà la primera etapa en un recorregut de 130 km que es dirigeix cap a la Costa Brava, amb sortida i arribada a Girona, i l’endemà s’ofereixen dos recorreguts: un de curt de 80 km que també es dirigeix cap a la costa i un de 165 km que recorrerà les millors carreteres muntanyoses de les Guilleries i el Montseny, amb sortida i arribada de la zona del festival Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.