La Ciberpenya BlauGrana

Avui us parlaré de la Ciberpenya BlauGrana, que es va fundar a Andorra com a penya virtual a Internet, d’aquí el seu nom, i que va ser la primera Penya Oficial d’aquestes característiques que va reconèixer el FC Barcelona, l’any 1998, però la Ciberpenya Blaugrana, no és tan sols una web, és molt més, és una penya d’amics, de culers, de persones humanes amb sentiments i, que per sobre de tot, respecta profundament les altres aficions i els altres equips, sense tenir en compte els seus colors.

Els seus associats, que som penyistes oficials del Club, ens trobem tots els dies de partit del primer equip de futbol del Barça, al Forn del Barri, situat al C/. Ciutat de Consuegra nº 10 d’Andorra la Vella, on hem establert la nostre “base d’operacions”, és a dir el nostre Local Social.

Si voleu gaudir dels partits com si estiguéssiu al Camp Nou, veniu a veure’l amb nosaltres. Disposem d’un projector d’alta definició (HD) i hem instal·lat una pantalla gegant que fa 2,5 m d’amplada per 1,5 m d’alçada.

Els nostres Socis tenen preu especial en les consumicions i les primeres taules reservades, axií que si voleu formar part de la nostra gran família, us convido a que passeu per Fira d’Associacions d’Andorra la Vella, i aprofiteu alguna de les ofertes de fira que presentem cada any.

Aquest any, a més, presentarem la nova imatge de la nostra penya, amb un escut nou, remodelat i modernitzat, però que manté l’essència de l’original i el conjunt de roba perquè els Socis puguin distingir-se vestint els nostres colors.

També promocionaren el BIC FutSal – BlauGrana International Cup, que és el torneig internacional de futbol sala que organitzem i que es celebra a Andorra, reunint cada any als millors equips d’Andorra i Catalunya. De moment ja ens han confirmat la seva presència equips com el Nàstic de Tarragona, el FC Encamp, campió i finalista de la darrera edició, la selecció andorrana femenina i el EFS Cervera entre d’altres.

És d’agrair la tasca que fan els companys de la Junta Directiva de la Ciberpenya i l’equip organitzador del torneig, format per professionals amb experiència , imaginació i vocació en les tasques assignades, cadascun d’ells/es dins el seu àmbit d’actuació, que formem un equip sòlid, cohesionat i eficaç que no escatima esforços per trobar les solucions més adequades i fer del BIC FutSal una experiència inoblidable per a tots els seus participants.

La tercera edició del BIC FutSal es celebrarà els dies 6 i 7 de febrer de 2016 al Centre Esportiu dels Serradells, i reunirà jugadors en edats compreses entre els 8 i els 14 anys en les categories d’Infantil, Aleví i Femení que conformaran un total de 20 equips, 15 dels quals seran de fora.

Per les seves característiques, futbol sala de base i internacional, és un esdeveniment únic a Andorra i tenim la ferma voluntat de convertir-lo en un referent en aquest tipus de competicions i afortunadament comptem amb el suport del Comú d’Andorra la Vella, de la Federació Andorrana de Futbol i de la Federació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

Vull destacar també una frase important del Baró Pierre de Coubertin que representa força la nostra filosofia sobre el torneig: “El més important de l’esport no és guanyar, sinó participar, perquè l’essencial de la vida no és l’èxit, sinó esforçar-se en aconseguir-lo.”

Durant els dies de Fira també podreu comprar participacions de Loteria de Nadal del número 69.288 al preu de 5 Euros, dels que quatre s’inverteixen en el número i un serveix de donatiu per la penya. També podreu comprar participacions al Local Social, als col·laboradors personals i en els punts de venda d’establiments col·laboradors, dels que aniran informant a la seva web, o be fer una compra virtual a través de la pròpia web.

Bon cap de setmana i bona Fira!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *