petit-princep-1La cia MuDa’T, a través d’una coproducció entre l’Escena Nacional Andorrana (ENA) i l’ONCA, estrena aquest dissabte a la tarda l’obra El petit príncep, una adaptació del conte d’Antoine de Saint Exupery que combina música, dansa i teatre. Es tracta d’una obra familiar, segons ha assenyalat la coordinadora de l’ENA, Irina Robles, amb la qual els petits ‘riuran i s’emocionaran’ i els pares ‘reflexionaran sobre el comportament humà i les absurditats del dia a dia’. Així, Robles ha considerat que l’obra ajuda a ‘valorar les petites coses’ i a ‘recuperar el nen que portem dins’. La primera representació tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores al teatre de Les Fontetes i diumenge es tornarà a repetir a les 12 hores.

L’actriu i coordinadora de l’ENA, Irina Robles; la ballarina Ester Jiménez i els músics Àlex Arajol i Oriol Vilella seran els encarregats de narrar la història d’El petit príncep aquest dissabte i diumenge. L’obra neix del conte d’Antoine Saint-Exupery però s’adapta a diferents disciplines com són el teatre, la música i la dansa i ho fa, segons ha indicat Robles, d’una manera ‘molt especial’, amb molt de color i moviment.

Un dels aspectes destacats a més d’aquesta barreja de disciplines és la presència de música en directe. Com ha explicat Vilella, s’han triat bandes sonores i clàssics ‘que s’adiuen molt amb les escenes de l’obra i són molt descriptives per als nens’.

L’obra, ha apuntat la coordinadora de l’ENA, farà que els nens riguin i s’emocionin i que els grans reflexionin sobre ‘el comportament humà i les absurditats’ de la vida. Amb el text adaptat d’El Petit Príncep narrat per Robles, la dansa d’Ester Jiménez i l’acompanyament musical d’Arajol i Vilella el públic s’adonarà que cal ‘valorar les petites coses’ i recuperarà ‘el nen que portem a dins i que ens fa volar la imaginació i ser més grans’, ha manifestat Robles.

La primera representació tindrà lloc aquest dissabte a les 18 hores i la segona diumenge a les 12 hores al teatre de Les Fontetes de La Massana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada