La companyia Carbassó prepara una nova obra basada en la comèdia Homes de T de Teatre. El motiu d’aquesta tria, segons ha explicat l’actor Abel Pérez, és perquè ‘amb els temps de crisi i dificultat que corren el públic vol comèdia per passar una bona estona i riure’. La companyia laurediana ha agafat cinc de les sis escenes de l’obra original i l’ha adaptat als diferents personatges creats per la Cia Carbassó. Tot i que no hi ha un fil narratiu que uneixi les diferents escenes, el lligam és que són ‘com retalls sobre la masculinitat de l’home contemporani’, ha apuntat el director Alfons Casal. L’estrena tindrà lloc el 6 de juny a les 22 hores a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià i les entrades tenen un preu de 10 euros a la taquilla, 8 euros si es compren anticipadament i 5 euros amb el Carnet Jove.

Ruth Ponce, Natàlia Garrido, Iris Orriols, Abel Pérez i Naima Fernández interpretaran els propers 6 i 8 de juny l’obra Homes basada en la comèdia de T de Teatre. Aquest és el nou projecte de la Cia Carbassó que prepara des del mes de març i amb la que vol que el públic pugui ‘desconnectar, riure i, si de cas, després reflexionar’, ha apuntat Fernández.

La representació agafa cinc de les sis escenes de l’obra original i mostra ‘retalls sobre la masculinitat dels homes contemporanis vistos per les dones que els han d’aguantar’, ha assenyalat el director Alfons Casal. Així, cada escena aborda un període de la vida, des de la solteria, l’adolescència o la vida conjugal. I ho fa, segons ha dit Casal, amb ‘frescor i ironia’.

La Cia Carbassó ha optat precisament per aquesta comèdia perquè el públic ‘s’oblidi dels problemes’ i alhora fer ‘una reflexió sobre la guerra de sexes’.

L’estrena serà el pròxim dijous 6 de juny a les 22 hores i la segona representació dissabte 8 a la mateixa hora a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Les entrades tindran un preu de 10 euros a la taquilla, 8 euros si es compren de forma anticipada i 5 euros amb el Carnet Jove.

Tot i que la companyia compta ara amb set membres, Garrido ha manifestat que estan ‘oberts a tothom’ i Pérez ha reiterat que ‘encara que siguem dos o tres membres continuarem amb la Cia’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada