La cercavila i la lectura infantil obren la Festa Major de la Seu

Aquest matí ja s’han iniciat els actes de la Festa Major 2012 de la Seu d’Urgell amb la celebració de la cercavila i la lectura del pregó infantils que han protagonitzat prop de 300 nens i nenes dels casals municipal d’estiu de la Seu, el casal de Bellestar, així com l’esplai casal Sasc Pixies i el casal Languedor.

Els infants, juntament amb els seus monitors i monitors de casal, han sortit tots junts des de la plaça Catalunya de la Seu d’Urgell per recórrer pels carrers més cèntrics de la ciutat tot desitjant bona festa major a tots els urgellencs i urgellencs. La cercavila ha finalitzat a la plaça dels Oms, just davant de l’Ajuntament de la Seu, on han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i la regidora d’Infància i Joventut, i de Festes i Tradicions, Meritxell Planes.

Des de la mateixa plaça dels Oms, una representació dels infants dels quatre casals que han protagonitzat el cercavila han llegit el pregó infantil de la festa major encomanant a tots els nens i nenes, així com a les seves respectives famílies, ganes de gresca i participació en aquesta festa major que s’inicia avui.

Tot seguit, els infants han pogut participar d’una coreografia acompanyats per una monitora del Centre Esportiu Esquitx, amb la cançó ‘Festa Major’ de La Trinca.

 

Més festa

Avui divendres les atraccions de Festa Major, situades al pàrquing del Doctor Peiró, tindran un cost d’1 euro.

El programa de la Festa Major de la Seu d’Urgell seguirà avui a partir de les 6 de la tarda amb el torneig de bàsquet 3×3 a la plaça Catalunya. A les nou del vespre s’iniciarà el primer Correbars amb els Diables de l’Alt Urgell. I a les deu de la nit es podrà participar en una ruta de marxa nòrdica que s’iniciarà des del centre cívic El Passeig.

A un quart d’onze de la nit tindrà lloc l’espectacle musicoteatral Moixaina al pati de la Biblioteca. A partir de mitjanit, hi haurà ball a la plaça Catalunya amb Trio Bugatti. Alhora se celebrarà el Seu Rock a les Casetes, amb TPM, Kaiser, FAR, THC, Salit’s Rock i Jesús os ama Bin Laden.

(Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.