La cercavila d”Alguna cosa es mou a Andorra’ causa retencions de fins a mitja hora a l’Avinguda Meritxell

Algunes línies d’autobús, entre elles L2 i L4, s’han vist afectades per la cercavila de la campanya de turisme de primavera Alguna cosa es mou a Andorra d’aquest dissabte al matí que ha causat retencions a l’Avinguda Meritxell de fins a una mitja hora. Pensant que la rua havia de seguir fins a Escaldes, i per evitar que tornés a afectar el trànsit d’autobusos al centre del país, el coordinador del servei ha apuntat, en un primer moment, a la desviació de les dues línies cap a la rotonda de la Dama de Gel per seguir per la zona de Caldea fins a tornar a sortir a l’Avinguda Carlemany per sobre de la plaça Santa Anna. Finalment, però, veient que l’acte ha acabat a la capital, el responsable dels autobusos ha decidit mantenir el recorregut de les línies en direcció a Encamp i el Pas de la Casa.

Des de les 12 hores fins a les 12.30 hores d’aquest dissabte, la cercavila d’Alguna cosa es mou a Andorra ha tallat el trànsit a l’Avinguda Meritxell, on han quedat aturats diversos vehicles, entre els quals els autobusos de les línies L2 i L4 en direcció a Encamp i el Pas de la Casa.

El programa d’activitats de la campanya indica que el recorregut de les 12 hores s’inicia a la plaça Rebés i acaba a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. Però, segons el cap d’operacions adjunt dels autobusos el que no estava previst és que la cercavila ocupés la carretera obstaculitzant el trànsit. En aquest sentit, ha admès que creien que l’espectacle es faria per la vorera per tal que els cotxes poguessin circular amb total normalitat.

A més, el coordinador també ha explicat que havien entès que la rua continuaria fins a Escaldes-Engordany i per evitar de nou el col·lapse havien previst desviar els autobusos que anaven en direcció Encamp i el Pas de la Casa. Finalment però, no ha estat necessari modificar el trajecte de cap de les línies perquè la cercavila ha acabat a la parròquia d’Andorra la Vella, tal i com indicava el programa.

Malgrat tot, el cap d’operacions adjunt d’autobusos d’Andorra s’ha queixat de què es talla la circulació ‘sense pensar en la gent del país’ i ha lamentat que es fan coses per dinamitzar el comerç, però el que s’acaba fent és tot el contrari, ja que l’incident d’aquest dissabte dóna una ‘mala imatge tant als andorrans com als turistes que venen a visitar-nos’.

4 comentaris

 1. Crec que una altra vegada la questio es queixar-se. Crec que ha quedat clar que els comerços decideixen si es volen adherir a la campanya o no. Crec que andorra Turisme no té res a veure si L’escale no ha volgut participar a la campanya. Aquest dies de maig, si es vol butlletes pues s’ha de anar a fer la compra amb un altre super!
  A l’entrada de cada botiga, es diu si està adherida o no.
  en el cas del viladomat o del Pyrénees o encara del Andorra 2000, ells mateixos han decidit amb quina secció participaven i no!

 2. Molt bé: una medalla. Així sí que sortirem de la crisi. Inútils..

 3. Està bé que es coneguin casos com aquest i que la gent els expliqui. En el cas d’aquest senyor evidentment la campanya és tota una presa de pèl. Alguna experiència més d’aquest tipus?

 4. No es pot fer aquesta classe de campanyes publicitaries, hem sento estafat, aquesta setmana, vaig anar de compres per les valls del país, primer vaig decidir comprar un rellotge al Escale, No estaven adherits a aquesta promoció, 0 butlletes.
  Desprès vaig anar a comprar una motxilla a Viladomat Esports, el 60 o 70 % dels productes que venen tenen algun tipus de descompte, al pagar 60 euros li demano si tinc dret a les butlletes, desprès de consulta al seu encarregat, la resposta es que NO, no tinc dret perquè la motxilla que acabo de comprar te un descompte de 4 euros, esta en oferta, no es el descompte que et fan del 10% si ets registrat. Total 0 butlletes.
  Desprès vaig a l’Illa, a comprar alguna cosa a alguna botiga, no arribar al 30 euros en cap, i finalment hem compro una jaqueta a Nord Face, com a Viladomat Esport, a l’hora de pagar, 200 € li demano les butlletes, i hem diu que com el producte esta en descompte de Final de Temporada no hem poden donar. La explicació del encarregat es fàcil, les butlletes costen 3 euros a L’empresa, i no interessar donar-les a clients que compren amb descomptes, i jo hem pregunto, al mes de Maig a Andorra, no es època de fer compres de material de final de temporada????
  L’única butlleta de tot el cap de setmana me la donen a la Benzinera Total, Srs de ANDORRA TURISME la meva FELICITACIÓ per aquesta Campanya. Un cop mes, el client marxa amb la sensació d’engany.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES