cea

El dia 15 de febrer del 2013 va visitar la Confederació Empersarial Andorrana (CEA) Domingos Simoes Pereira, candidat a Primer Ministre de Guinea Bissau, a les eleccions que es tenien que celebrar durant el mes d’abril del 2014. Davant d’una representació d’empresaris d’Andorra va fer una presentació del seu país, d’Àfrica en general i de les oportunitats de futur que té el continent.

Convidat pel futur Primer Ministre de Guinea Bissau, Domingos Simoes Pereira, aquesta darrera setmana del mes de juny, el President de la Confederació Empresarial Andorrana, Xavier Altimir, va assistir a l’acte d’investidura del President . José Mario Vaz i a l’acte de nomenament de  Simoes Pereira com a Primer Ministre.

En el transcurs de l’estada,  Altimir va tenir la oportunitat de reunir-se amb Braima Camará, President de la CCIAS (Cambra de Comerç, Indústria, Agricultura i Serveis de Guinea Bissau), i amb Fernando Flamengo President de l’Associació Industrial de Guinea Bissau, on varen tractar de les oportunitats d’intercanvis empresarials entre ambdós països.

D’aquesta manera la CEA continua amb el seu compromís d’establir relacions amb agrupacions empresarials d’altres països per tal de generar oportunitats de negoci per a les empreses andorranes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada