altimir2La CEA reclamarà al Govern un canal directe d’informació sobre el ‘cas BPA’ per poder ajudar els empresaris afectats per la crisi bancària. Així ho ha explicat el president, Xavier Altimir, al programa “La rèplica”. Altimir creu que s’ha tractat injustament Andorra i que la mala imatge frenarà temporalment l’interès dels inversors estrangers. El president de la CEA ha valorat positivament la continuïtat del Govern però ha criticat la dispersió entre ministeris de qüestions que afecten l’empresariat.

El president de la Confederació Empersarial, Xavier Altimir, creu que s’ha tractat injustament Andorra arran del ‘cas BPA’ i que la inversió estrangera se’n ressentirà temporalment per la mala imatge que s’ha donat del país. El president dels empresaris ha donat suport a les decisions preses per l’executiu i ha reclamat celeritat en la resolució de l’afer. Altimir ha explicat que demanaran un canal directe d’informació per poder ajudar molts empresaris que es troben amb problemes per aquesta crisi.

Altimir ha valorat positivament la continuïtat de molts dels ministres en el nou Govern però ha criticat la dispersió de temes que afecten l’empresariat.

Xavier Altimir aposta perquè el Govern i la CEA treballin conjuntament per articular ajudes que permetin la internacionalització dels empresaris. També ha reclamat que es tanqui aviat el nou codi de relacions laborals.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada