La CEA obre les inscripcions per al curs sobre com executar el pla estratègic

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha obert la inscripció per al segon curs del Pla de Formació 2011-2012 per a empresaris, directius i càrrecs intermedis, que porta per títol “Implantació de l’estratègia: com executar el pla estratègic”. El curs, que tindrà lloc el 15 i 16 de febrer, està destinat a orientar sobre com executar un pla estratègic, i anirà a càrrec del consultor estratègic Sergi Sentias.

L’objectiu del seminari és aportar als assistents mètode per construir un pla estratègic; aprendre noves formes de dissenyar models de negoci i estratègies; mostrar com traçar el pla director que faci operativa l’estratègia; saber què fer perquè l’organització s’alineï amb l’estratègia; mostrar i establir el model de control i gestió de l’estratègia; i conèixer casos d’èxit i fracàs. El professor Sentias destaca la importancia que té el pla estratègic per a l’empresa: “Caminar sense rumb fix o caminar sense un mapa o caminar sense senyals que indiquin a on estem, quant ens falta i que hem de corregir per arribar abans al nostre destí, és sense dubte, motiu de fracàs”.

El Pla de Formació de la CEA per a enguany consta de quatre formacions diferents, que es complementen unes amb les altres per donar una visió global perquè les empreses siguin més competitives. Les formacions són de dues jornades i inclouen el dinar del primer dia perquè els alumnes es relacionin amb el professors, que són d’un alt nivell.

El primer curs va estar dedicat a “Com millorar les competències directives”, i va ser impartit pel consultor en desenvolupament directiu de Human Succes, Antoni Valls.

Els dies 7 i 8 de març serà Santi Román qui oferirà unes sessions sobre la implantació de les noves tecnologies per potenciar els productes i serveis de l’empresa. Finalment, el 24 i 25 de maig els alumnes obtindran formació sobre l’optimització de costos i l’adaptació del model de negoci, de la mà de Josep Lluís Boned.

El president de la comissió de formació de la CEA, Josep Manzano, va destacar durant la presentació del Pla de Formació que aquest any s’han volgut ajustar molt els preus de les formacions per aconseguir arribar al màxim d’alumnes possible. Mentre que el curs passat hi va haver un total de 30 estudiants, en aquesta ocasió esperen “saturar els cursos”, que tenen un límit de setze alumnes. És per això que ofereixen paquets de tres o quatre inscripcions amb un 20 o 30% de descompte. Manzano assenyala que “a tot Europa es demostra que les empreses que estan suportant millor la crisi són aquelles que han destinat més recursos a la formació històricament i ho continuen fent”.

D’altra banda, aquest curs s’ha posat en marxa el fòrum d’antics alumnes de la CEA, que permet que tots els exalumnes puguin comentar les seves experiències i compartir com han aplicat el que van aprendre durant els cursos.

Les inscripcions s’han d’efectuar a l’adreça de correu: info@cea.ad o bé al telèfon de

la CEA 800 020.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.