La Confederació Empresarial Andorrana ha reprès, aquesta setmana, la promoció del nou model econòmic i fiscal del país. En el marc de la iniciativa Invest With Andorra, IWAND, els membres de la CEA han planificat diverses conferències per tot el territori català per donar a conèixer Andorra.

Aquest mateix dijous, una delegació encapçalada pel president de la CEA, Xavier Altimir, la directora de la Confederació, Sílvia Gabarre, i el vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals, Pere Augé, s’ha desplaçat fins al Vallès per assistir a una jornada de treball. L’acte, organitzat en col·laboració amb l’empresa Àgora, la Unió Empresarial Intersectorial i el Cercle d’Empresaris de Granollers, ha comptat amb la presència de 120 empresaris de la zona als quals s’han exposat les possibilitats que la jurisdicció del Principat ofereix a l’empresariat.

Altimir ha explicat que la Confederació segueix treballant per agrupar esforços i comptar amb col·laboradors a través de la figura de l’ambaixador honorífic, econòmic, cultural i esportiu. En aquest sentit, el passat dijous, i gràcies a la col·laboració del recentment nomenat ambaixador econòmic de la CEA, Josep Àlvarez, es va explicar el nou model econòmic davant d’una cinquantena d’empresaris gironins congregats a l’auditori de l’empresa Rivas-Àlvarez.

Per la seva part, Augé ha recordat que la CEA està fent grans esforços per donar a conèixer el nou model d’Andorra al món. Més enllà de les conferències, l’entitat compta amb una revista per explicar els canvis del país així com aliances empresarials i col·laboradors que treballen dia a dia per mostrar els avantatges competitius d’Andorra. El mateix Augé ha recordat que la pròxima trobada tindrà lloc a Lleida el dimarts 8 d’octubre.

Aquestes conferències donen continuïtat a la iniciativa endegada abans de l’estiu i que va permetre iniciar accions de treballs col·lectius empresarials amb Foment del Treball Nacional a Barcelona, Emirats Àrabs, MEDEF a París, ESADECreapolis a Sant Cugat del Vallès, o PIMEC, entre moltes d’altres.

Tex i foto: CEA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada