La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha exposat els avantatges competitius que ofereix el nou model econòmic i fiscal del Principat en una sessió de treball amb una seixantena d’empresaris de l’Alt Urgell. L’acte, impulsat per l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) i anomenat “1r Sopar Low Cost -Networking empresarial”, s’ha iniciat amb un parlament del president de l’entitat organitzadora, Jordi Grau, que ha remarcat la importància de mantenir i impulsar les sinergies entre els dos territoris.

Per la seva banda, el president de la CEA, Xavier Altimir, ha explicat que Andorra està treballant per afegir valor a totes les seves activitats econòmiques i millorar el posicionament internacional dels seus sectors productius. A més, ha posat de manifest la disponibilitat de l’empresariat del país per tal de mantenir i potenciar els lligams entre el Principat i l’Alt Urgell.

La trobada ha comptat també amb una conferència a càrrec del vicepresident executiu de la Comissió de Relacions Internacionals i Institucionals i membre de la Junta Directiva de la CEA, Pere Augé, que ha estat l’encarregat d’explicar el procés d’obertura econòmica i els canvis fiscals i econòmics que s’estan duent a terme al país. L’acte ha finalitzat amb una sessió de networking i un sopar.

La participació de la CEA en aquest acte s’emmarca en la seva estratègia per donar a conèixer Andorra al món. En aquest sentit, la CEA ha elaborat un document per explicar els avantatges del nou model econòmic i fiscal per captar inversió.

Text: CEA

Foto: RadioSeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada