LA CEA es reuneix amb els empresaris del Pas de la Casa

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) es va reunir ahir- tal i com estava previst- amb una delegació del teixit empresarial del Pas de la Casa amb l’objectiu de resoldre dubtes i buscar solucions davant la situació d’excepcionalitat que viu la població arran el tancament de la carretera RN-22 d’accés a França.

En aquests moments, els principals neguits dels empresaris del Pas de la Casa, fan referència a la gestió de les vacances, les hores extraordinàries i la reubicació dels seus treballadors i treballadores. Unes qüestions que la nova legislació laboral encara no ha tingut temps de desenvolupar amb detall.

El departament legal de la CEA ha elaborat un treball de síntesi amb la informació més rellevant i ha recollit tots els neguits de l’empresariat del Pas de la Casa, amb l’objectiu de fer-lo arribar a l’executiu i mirar de donar respostes, el més aviat possible.

Des de la CEA es constata també – de manera positiva- l’avenç dels treballs a la zona afectada i espera que es pugui reobrir el pas el més aviat possible.