La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) ha estat admesa com a membre de la UEAPME. Aquesta organització empresarial representa els interessos de les pimes i autònoms europeus amb seu a Brussel·les. La UEAPME és un interlocutor social europeu reconegut. Representa més de dotze milions d’empreses que donen ocupació a 55 milions de persones del conjunt d’Europa. Formen part de la UEAPME 80 organitzacions empresarials de 35 països.
Això suposarà que les empreses del país podran tenir més visibilitat a nivell europeu i podran, també, establir relacions amb altres firmes.
La CEA farà una presentació d’aquest acord a Andorra, que ha estat possible ateses les gestions dutes a terme per la Junta Directiva i gràcies a la col·laboració que l’entitat andorrana manté amb la PIMEC, al suport de França i a la tasca de l’ambaixadora d’Andorra a Bèlgica, Ester Rabasa. Un dels fruits d’aquesta entesa va ser l’obertura el passat 1 de febrer d’una delegació conjunta amb representació permanent a Brussel·les davant les institucions i organismes de la Unió Europea (UE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada