La CEA entrega 1.140 euros a la Creu Roja Andorrana

El president de la Creu Roja Andorrana rep el xec de 1.140 euros que entrega el president de la CEA
Moment del lliurament del xec amb el president de la Creu Roja Andorrana (esquerra) i de la CEA

El president de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena, ha lliurat aquest dimecres un xec per valor de 1.140 euros al President de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol. Un import que es destinarà a impulsar les noves línies empresarials del servei d’integració laboral de la Creu Roja Andorrana. Els diners oferts són fruit dels donatius i aportacions que empresaris i empresàries del país van fer en motiu de la darrera edició dels Premis CEA, celebrada el passat mes de juny a Soldeu.

El President de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, ha agraït a la patronal, i a les empreses col·laboradores la seva aportació, que “ajudarà a tirar endavant projectes destinats a millorar la integració laboral.” Aquest donatiu, tal i com ha explicat el president de la CEA, Gerard Cadena, s’integra en els projectes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la patronal.

Els premis CEA 2022, que l’entitat va crear l’any 2016 amb motiu del seu desè aniversari, tenen caràcter biennal i en aquesta quarta edició han reconegut la tasca de 10 empreses i personalitats del país.

TOTES LES NOTÍCIES