La CEA dóna a conèixer l’obertura econòmica a Beijing

ceaEl proppassat 25 de març, el President de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA),  Xavier Altimir, va mantenir una reunió a Beijing (Xina), amb Zhang Xian, vicepresident de “All-China Federation of industry and Commerce Quanlian Network”, i “Ambaixador Econòmic de la CEA”, i Chi HaiFeng, CEO de la mateixa institució.

En el transcurs de la trobada el President va donar a conèixer el nou model econòmic i fiscal d’Andorra i les oportunitats que pot oferir aquest nou marc als empresaris xinesos i andorrans per tal de crear sinergies empresarials entre ambdós països.

A part del gran interès mostrat sobre les possibilitats que ofereix Andorra, van oferir la seva hospitalitat i suport a les empreses andorranes que tinguin interès en establir relacions amb empreses xineses.

Així mateix, i per tal de materialitzar el compromís d’acord al que varen arribar entre la “All-China Federation of industry and Commerce Quanlian Network” i la CEA, HaiFenges  va comprometre a organitzar una missió empresarial a Andorra passat l’estiu.

(Text i foto: CEA)

TOTES LES NOTÍCIES