La CEA assumeix formalment la presidència Pro-témpore del CEIB

Coincidint amb la celebració per part de l’Organització Internacional del Treball (OIT) del seu centenari, i la celebració, a Ginebra, del Fòrum de l’Organització Internacional d’Empleadors (OIE), avui i demà (17 i 18 de juny) a Ginebra, té lloc la celebració de la XXX Edició de la Reunió de Presidents d’Organitzacions Empresarials Iberoamericanes.

En aquesta important reunió, els presidents de les organitzacions empresarials iberoamericanes fan una anàlisi sobre la situació econòmica i empresarial dels seus països, així com de les preocupacions i reptes a què s’enfronten les seves comunitats empresarials.

Durant la sessió d’avui 17 de juny, es formalitza el traspàs de la presidència Pro-témpore del CEIB a la Confederació Empresarial Andorrana- CEA-, que serà l’encarregada d’assumir l’organització de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, coincidint amb la XXVII Cimera Iberoamericana de caps d’Estat i de Govern.

En el seu discurs d’acceptació, el President de la CEA, i des d’avui President Pro-témpore del CEIB, Gerard Cadena, ha agraït la confiança dipositada en la patronal andorrana i ha fet èmfasi en la voluntat de l’empresariat andorrà d’estrènyer llaços comercials i de cooperació amb la resta de països d’iberoamèrica.

La propera Cimera, se celebrarà el mes de novembre de 2020 a Andorra i tindrà com a lema “la innovació per al desenvolupament sostenible”.

En aquest sentit, Cadena ha afirmat que “la innovació ha de permetre millorar la competitivitat dels nostres sectors econòmics ja assentats i -al mateix temps- obrir el camí cap a noves activitats que aportin més valor afegit.”

I ha afegit que els reptes de la comunitat internacional -i els reptes de la comunitat iberoamericana en particular- també són els reptes d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES