La cavalcada dels Reis mags tanca les activitats nadalenques d’Encamp repartint 1.300 quilos de caramels

La cavalcada dels Reis mags d’Encamp ha tancat aquest vespre el cicle d’activitats nadalenques del Comú amb força assistència i recuperant la tradició del pessebre vivent, que feia sis anys que no es celebrava. D’aquesta manera, ses majestats, han pogut adorar al nen Jesús quan han arribat a la plaça dels Arínsols, rodejats de la canalla i dels pares que han assistit a la cavalcada.

En el seu trajecte per Encamp, els reis mags han repartit 1.300 quilograms de caramels sense gluten que han estat recollits pels encampadans. Centenars de persones han acompanyat els Reis d’Orient per tot el recorregut, des del seu inici a l’avinguda de Joan Martí fins a la plaça dels Arínsols, on també s’ha celebrat el pessebre vivent, que feia sis anys que no es feia. Entre la calvalcada, les rues i el pessebre vivent 95 persones han format part dels actes.

El Cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha destacat que aquesta ‘és una tradició important que porta il·lusió als infants de la parròquia, és el final de les festes nadalenques i des d’Encamp continuem amb la mateixa il·lusió de rebre a ses majestats’,

Mas s’ha mostrat satisfet del balanç de les activitats nadalenques i de la implicació dels encampadans en totes elles.

Sobre el futur, el cònsol ha afirmat que els demana als Reis salut i treball per a tothom i que aquest sigui l’últim any de crisi econòmica.

‘Jo els hi demano salut i treball i que la parròquia d’Encamp i els ciutadans puguin reprendre aquella línea que sempre havíem tingut i que aquesta crisi tan delicada que estem visquent aquests anys arribi al final i que el 2013 li podem donar la volta a aquesta situació’, ha dit.

1 comentari

  1. ya podrian tirar otros caramelos mas ricos, con la de pasta q hay y tiran las de los bancos… el lunes ya voy al banco a buscar mas xD jojoj

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES