La cavalcada dels Reis Mags recorre els carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella

Unes 600 persones prenen part avui en la cavalcada dels Reis Mags d’Orient d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany. Enguany la cavalcada, que compta amb 20 carrosses, s’ha iniciat al carrer Esteve Albert a l’alçada de la plaça dels Dos Valires d’Escaldes-Engordany i està recorrent l’avinguda Fiter i Rossell, l’avinguda del Pessebre, l’avinguda Copríncep de Gaulle, l’avinguda Carlemany, el carrer Canals, el carrer Mossèn Cinto Verdaguer, el carrer Doctor Nequi, l’avinguda Príncep Benlloch per finalitzar a la plaça del Poble d’Andorra la Vella on els Reis Mags d’Orient seran rebuts per centenars de persones. La cavalcada s’està desenvolupant avui molt més lentament que de costum i l’avinguda Meritxell està plena a vessar des de fa temps de  persones que l’esperaven pacientment

La Cavalcada de Reis l’organitzen cada anys la Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE), el Comú d’Escaldes-Engordany i el Comú d’Andorra la Vella.

Durant tot el recorregut, es llençaran uns 4.000 quilograms de caramels, adquirits en part per l’organització i igualment cedits per empreses privades, aptes per al consum de celíacs.

(Foto: Comú d’Escaldes-Engordany)

 

TOTES LES NOTÍCIES