La CASS prohibeix els pagaments en metàl·lic després de la detenció de l’empleada acusada de robar diners de la parapública. Es tracta d’una mesura que segons la direcció protegeix els treballadors i elimina el risc detectat. A demanda de la Batllia, la CASS posa en marxa una auditoria externa per tenir més informació sobre els fets. La dona continua empresonada.

Segons ha informat RTVA, arran de la detecció de les irregularitats comptables que hauria comès la cap d’àrea detinguda al maig i empresonada des d’aleshores, la CASS ha canviat els protocols en els pagaments.

Ara ja no se’n poden fer en efectiu. S’han de fer a través d’un ingrés en qualsevol dels comptes bancaris que la parapública té oberts.

Amb aquesta mesura, la direcció assegura que vol protegir els treballadors i cobrir el forat detectat arran d’aquest cas.

Pel que fa a la causa, el president del consell d’administració de la CASS, Jean Michel Rascagneres, ha explicat que s’està elaborant una auditoria externa a demanda de la Batllia per aclarir els fets. Remarca que té “total independència” i “quan tinguem el resultat, el seu informe serà enviat a la Batllia”.

La direcció de la CASS ha especificat que s’estan emprant els procediments habituals en les auditories, que inclouen cartes a empreses per obtenir informació.

La recerca estaria relacionada amb l’àrea en què treballava l’acusada, és a dir, amb cotitzacions regularitzades en efectiu però també a través dels bancs.

Els diners que la cap d’àrea acusada hauria sostret serien superiors a 20.000 euros. L’empleada s’hauria quedat pagaments que feien els usuaris i que després feia constar com a no cobrats al registre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada