La  CASS preveu que el dèficit de la branca general d’aquest 2017 sigui de 30 milions, una xifra inferior a la del 2016. També ha assegurat que el conveni signat amb el SAAS ha fet baixar el copagament a càrrec de l’usuari un 6%.

Joaquima Sol, directora general de la CASS, ha afirmat que la previsió del dèficit de la branca general és que baixi dels 35 milions del 2016 als 30 d’aquest 2017. El motiu és que aquest any que s’acaba han augmentat els ingressos per la pujada de les cotitzacions.

Amb tot, Jean Michel Rascagneres, president de la CASS, ha reiterat la necessitat de mesures per frenar el dèficit. “Tenim un augment de la despesa sanitària del 4,9%. Aquest any la projecció ens porta a això. Potser no tothom s’ho creu, però és així”, adverteix.

La CASS ha fet aquest dimarts un balanç del 2017 globalment positiu. També s’ha destacat que el conveni signat amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària ha permès reduir la despesa del copagament dels usuaris. Es creu que la rebaixa pot oscil·lar entre el 5 i el 7%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada