La Caixa Andorrana de la Seguretat Social, l’Hotel Sant Gothard i Bio Bio Hotels i Restaurants, SLU (Bomosa) han rebut el guardó “Olympe de Gouges” que premia les empreses del país per la promoció de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral amb l’aprovació de plans d’igualtat dins de la seva organització empresarial.

El lliurament del guardó, atorgat pel Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, ha tingut lloc el divendres a la tarda a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, en el marc del Dia Internacional de les Dones Treballadores i mitjançant un acte social obert a tota la ciutadania i, en especial, al sector empresarial. Aquest acte té com a objectiu donar a conèixer i fer visibles les accions i iniciatives empresarials, generant sinèrgies d’èxit en matèria de igualtat de gènere destacant els beneficis d’aquestes accions dins de les pròpies empreses i per la societat.

Les empreses guardonades amb aquest distintiu podran fer-lo servir dins del seu tràfic comercial. La possessió del guardó podrà ser una circumstància que es podrà tenir en compte a l’hora de fixar el plecs de condicions generals de les adjudicacions públiques.

Enguany, es celebra la segona edició de la concessió del guardó “Olympe de Gouges”, projecte que va néixer al 2017, com a iniciativa conjunta entre l’Àrea de Polítiques d’Igualtat i el Departament d’Ocupació del Govern d’Andorra per promoure la cultura de la igualtat dins de l’àmbit laboral. La igualtat de gènere es consolida com una de les prioritats del sector empresarial, ja que s’ha duplicat el número d’empreses candidates en aquesta convocatòria.

Durant l’acte, s’ha presentat el Womathon, una acció formativa d’apoderament i lideratge adreçat a les dones, a càrrec de la directora d’Alter Ego Team i fundadora de Womathon, Núria Soler, la CEO de Socialcar i Thinker i CFO de Womanthon, Mar Alarcón Batlle, i amb la col·laboració de Portfolio i Investment Manager de Lanai Partners i PR de Womathon, Sílvia Baró Martínez.

El projecte Womathon és una iniciativa de formació adreçada a dones directives, empresàries i emprenedores. Es basa en el desenvolupament de les competències personals i professionals a través d’una sèrie de tallers, que tenen lloc en diferents ciutats d’arreu, en els quals es treballa enfortir les habilitats directives i lideratge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada