Les obres de remodelació que s’inicien el 17 de juny de 2019 a la planta baixa de l’edifici de la CASS, contribuiran a la creació d’un espai ample i d’un ambient funcional i agradable.
El projecte consisteix en una renovació moderna, amb línies simples que no delimitin l’espai i que afavoreixi les condicions per a la millora de l’atenció dels assegurats i de les empreses. També s’aprofitarà per realitzar una sèrie de millores en eficiència energètica.

A l’Àrea d’Atenció al Públic s’atenen més de 120 000 assegurats en tot l’any. En dos mesos, aquesta àrea es presentarà amb una àmplia recepció, adaptada a l’atenció de persones minusvàlides.

En un segon pla, es disposarà d’uns terminals multiservei amb accés directe al portal web de la CASS per poder executar els tràmits de manera ràpida, còmoda i sense fer cues. L’assegurat rebrà en tot moment l’atenció i la demostració necessària per sol·licitar i realitzar els seus tràmits amb eficàcia. Les consultes més especifiques s’atendran en el mateix espai però en un tercer pla, de manera més personalitzada amb cita prèvia si la resolució del tràmit ho requereix.

Durant la remodelació de les obres, l’entrada principal de l’edifici CASS quedà tancada. El nou accés pels assegurats es situarà pel costat de l’Avinguda Meritxell.