La CASS es reestructura per millorar la comunicació amb l’assegurat

El consell d’administració de la CASS, ha aprovat tot un seguit de mesures amb l’objectiu de restaurar i fer més fluïda la relació amb els assegurats. Hi haurà un mediador i es reordenenen algunes direccions. El ministre de Salut i el director del SAAS han comparegut per explicar les principals línies estratègiques per a la reforma del sistema sanitari.

El consell d’administració de la CASS ha aprovat una sèrie de mesures destinades a millorar la relació entre la parapública i els assegurats.

Es ratifica Josep Maria Goicoechea com a mediador amb la missió de facilitar la comunicació entre totes dues parts.

També per millorar l’atenció i la comunicació amb l’assegurat es reestructura l’organigrama de la CASS. Desapareix la direcció de control i processos sanitaris i el control sanitari i la coordinació medicoadministrativa passa a dependre del director de prestacions. En paral·lel, es crea una nova direcció de comunicació, relació amb l’assegurat i mètodes, que gestionarà l’atenció al públic, les pensions i els convenis internacionals. Pròximament es convocarà un concurs per cobrir aquesta nova direcció.

A més, el consell d’administració de la CASS ha aprovat la convocatòria per cobrir 11 places, 5 de caràcter fix.

Finalment s’ha aprovat també licitar la contractació de la segona fase del projecte de gestor documental, que ha de permetre centralitzar tots els documents de la parapública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *