El consell de ministres ha aprovat la modificació del reglament regulador del procediment de recaptació de la seguretat social.

Els canvis, a proposta de la mateixa CASS, tenen com a objectiu agilitar, millorar i unificar la tramitació electrònica del full mensual de cotització a tots els empresaris a través dels mitjans i procediments electrònics.

Amb aquest motiu la CASS deixarà de trametre per correu postal el full mensual de cotització a partir de l’1 de gener del 2014. Les empreses amb 5 o menys treballadors tindran com a opció fer la cotització electrònica, rebre el full de cotització a través de correu electrònic o imprimir-lo en un dels caixers instal·lats a la planta baixa de la CASS.

Pel que fa als patrons domèstics, amb 2 o menys treballadors, la CASS ha arribat a un acord amb els comuns perquè puguin recollir el full de cotització a les oficines del comú de la seva parròquia.

El nou reglament preveu igualment que les empreses de més de 5 treballadors hauran de dur a terme la cotització electrònica amb certificat digital a partir de l’1 de gener del 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada