La CASS amplia els serveis en línia a través de la seva web

Després de la fase proves realitzada des del passat 17 de setembre, avui entra en funcionament un nou accés a la part privada del portal de la CASS pels seus assegurats. Des d’avui es podrà accedir a CASS online amb el Pin que ja tenen els més de 25.000 usuaris registrats, i també els posseïdors d’un certificat electrònic expedit per Govern segons ha informat la CASS en un comunicat.

D’aquesta manera la CASS s’adhereix a l’estratègia de país d’oferir una identitat electrònica que permet l’accés a múltiples plataformes de l’administració i d’entitats privades. A més, el certificat electrònic garanteix una major seguretat en els tràmits en línia.

Ara mateix, la CASS permet realitzar den línia modificacions de dades de l’assegurat, consultar els últims pagaments, demanar volants de desplaçament i mèdics, consultar punts de vellesa i extractes d’ingressos, i sol·licitar o modificar el metge referent. Amb el certificat electrònic, en un futur es podran ampliar els tràmits a fer ja que aquesta eina és l’equivalent a la signatura manuscrita i per tant permet fer tràmits que requereixen ser signats.