La Casa de Galicia organitza un cocido a l’estil gallec obert a tothom

Aquest dissabte al voltant de 300 persones descobriran els secrets de la cuina gallega

El Centre Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà aquest dissabte 16 d’abril a les 20.30 hores la festa dels socis de la Casa de Galicia. Enguany han decidit obrir la festa al públic, de manera que serà la primera edició no exclusiva per als socis i tothom qui ho vulgui hi podrà assistir.

Amb la voluntat de tastar la gastronomia gallega i descobrir noves textures es farà un cocido típic de Galícia. Per a l’ocasió, fins i tot els ingredients que s’utilitzaran per cuinar provenen de terres gallegues. 

L’aforament de la sala és de 300 persones i segons un dels organitzadors, Antoni Iglesias, esperen arribar a aquesta xifra, ja que hi ha molta gent interessada a conèixer la gastronomia tradicional gallega. 

El preu per assistir a l’acte serà de 35 euros per als convidats que no siguin socis de la Casa de Galicia. El menú inclou un caldo de cocido de primer plat i cocido de segon. El cocido tradicional gallec s’elabora amb cigrons, orella, bacó, xoriç i altres ingredients. I de postres hi haurà formatge amb codony. 

La Televisió de Galícia vindrà a Andorra per gravar l’acte dins d’un programa que es diu ‘Gallecs pel món’. 

Després del sopar, per animar la festa, s’organitzarà un ball amb música. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.