carretera-aldosa2La Massana eliminarà un dels punts negres principals de la xarxa viària: el de la carretera secundària que comunica l’Aldosa amb Anyós. En l’última sessió de consell de comú es va aprovar per unanimitat l´adjudicació dels treballs d’eixamplament d´aquesta via per un import de més de 150.000 euros. Les obres obligaran a tancar-la dos mesos, del 12 de maig al 18 de juliol.

Les obres d’eixamplament de la carretera de l´Aldosa començaran el 12 de maig. És una vella reivindicació dels veïns de la zona perquè aquest tram, que va des del quilòmetre 1 fins al camí de les Gravades, és un dels punts negres de la xarxa viària massanenca per l´estretor. El ple del comú ha aprovat l´adjudicació de l´obra que obligarà a tallar dos mesos el trànsit i desviar-lo pel centre de la Massana. En tot cas, el cònsol major ha explicat que és la millor solució tenint en compte que ens trobem en un període de baixa afluència turística i amb els camps de neu tancats. No fer-ho així implicaria allargar els treballs fins a vuit o nou mesos, amb un sobrecost econòmic important.

Les obres també inclouen la construcció de voravies entre les Gravades i el nucli urbà de l´Aldosa. Mentre durin els treballs s´hauran de fer canvis, que el comú posarà en coneixement dels ciutadans, en els horaris i recorreguts dels autobusos que passen per la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada