A la Seu d’Urgell per Sant Jordi tindrà lloc l’acció artística Qui és ara? de l’artista urgellenca Sandra March, amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament urgellenc, que consistirà en embolicar la carn i l’embotit amb dibuixos i poemes, petites obres a l’abast de tothom.

Qui és ara? es desenvoluparà en 12 botigues i hi participen 6 poetes locals. Durant la diada de Sant Jordi, aquests establiments embolicaran la carn i l’embotit amb paper que portarà imprès dibuixos i poemes. Es tracta d’una edició limitada i seriada de papers d’ús alimentari dissenyats a la manera dels papers comercials.

Aquest projecte pretén atansar l’art i la poesia al públic en general, presentant-lo en formes quotidianes i accessibles, per fer reflexionar sobre l’objecte artístic, el lloc expositiu i la seva relació amb l’espectador o espectadora.

Aquesta acció artística es complementarà amb la instal·lació d’una parada al passeig Joan Brudieu de la Seu amb llibres i una petita selecció de productes d’alimentació.

12 botigues, 6 poetes

El col·lectiu de poetes que hi col·laboren són Giorgina Alamagia, Teresa Colom, Andreu Escales, Bernat Manresa, Yolanda Giménez i Joan Graell.

Les botigues que hi prenen part són: Aviram Paquita, Carnisseria Boix, Carnisseria Charlie, Carnisseria Mitjana, Carnisseria Navinés, Carnisseria Pep Puig, Casa Bernadí, Comerç Torà, Formatgeria Eugene, Queviures Conxita, Urgèlia i Xarcuteria Pagès.

L’acció arrenca del projecte Cuervos vienen, carne huelen iniciat amb la poeta Maria Castrejón i en la que també hi va participar l’artista David Redondo Bomatí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada