cocinaL’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, serà el gran protagonista de Canal Cocina demà dimarts, 26 novembre. El canal se desplaçarà demà fins a la nostra ciutat amb la seva caravana-plató mòbil per a enregistrar del seu programa Hoy cocina el Alcalde. La gravació, oberta al públic, tindrà lloc a les 15 hores a la plaça dels Oms.

L’alcalde urgellenc acudeix al plató mòbil del canal per preparar un “Jarret de vedella bruneta del Pirineu amb milfulls de patata i formatge Urgèlia”, una recepta típica de la gastronomia urgellenca. Acompanyat de la periodista especialitzada en gastronomia Begoña Tormo, presentadora de Hoy cocina el Alcalde, Albert Batalla mostrarà a més a més per a Canal Cocina la riquesa gastronòmica de la capital alturgellenca recorrent diferents emplaçaments on s’elaboren i es degusten productes típics.

El tour gastronòmic començarà amb la visita als prats on pastura el bestiar que obtindran la distinció IGP, que assegura la màxima qualitat i la procedència ecològica de la vedella.

Més tard, les càmeres de Canal Cocina arribaran fins a la Cooperativa Cadí, dedicada a l’elaboració tradicional de productes làctics, entre ells el formatge Urgèlia, amb Denominació d’Origen Protegida.

El mercat setmanal de la Seu d’Urgell, instaurat l’any 1048, serà la següent parada de la caravana, on es podran apreciar alguns dels afamats productes de la zona, com els formatges o les verdures més fresques.

L’última parada del recorregut serà el Restaurant Andria, dedicat a l’elaboració de receptes tradicionals de la cuina catalana amb un punt modern: arrossos de muntanya, carns a la brasa i guisats entre el quals destaca el Gall Roig de l’Alt Urgell, preparat amb galls de corral de cria pròpia.

Canal Cocina sobre ruedas

Per celebrar els seus quinze anys en antena, Canal Cocina ha posat en marxa la seva aposta més ambiciosa: Canal Cocina sobre ruedas, una espectacular caravana-plató que recorre tots els racons de la geografia de l’Estat espanyol per a descobrir les peculiaritats ni secrets del seva gastronomia, enregistrant nombrosos programes que estan sent emesos en el canal.

El plató-mòvil està equipat amb la tecnologia d’un estudi de televisió i amb tots els seus elements necessaris en un cuina. Capaç de realitzar gravacions de tot tipus, s’ha convertit en l’escenari de nous formats i programes de producció pròpia.

Hoy cocina el Alcalde és el primer dels programes que grava el canal en aquest plató mòbil. Amb Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell, són 31 els edils que s’han posat el davantal davant les càmeres de Canal Cocina. Des d’aquells que s’enfrontaven per primera vegada als fogons, com els alcaldes de Segovia i de Rueda, fins els que han estat autors d’àpats multitudinaris com els de Dénia i Antequera, molts han estat els regidors que han apropat als espectadors la riquesa gastronòmica de les seves poblacions. Aquesta llarga llista, a la que s’hi sumaran molt més, està composta a més a més pels alcaldes de Burgos, Logroño, Pontevedra, Gijón, Palencia, Zamora, almeria, Calahorra, Astorga, Chinchón, Elx, Aranjuez, Aranda de Duero, Noja, Baena, Ciudad Real, mazarrón, Baeza, Vitora-Gasteiz, Àvila, Màlaga, Vilalba (Lugo), Cambados, Hondarribia, Zafra i Plasència.

Canal Cocina, la comida que nos une

Canal Cocina és l’únic canal de televisió a Espanya especialitzat en gastronomia. Produït en la seva totalitat per Chello Multicanal i dirigit per Mandi Ciriza, produeix el 80% dels seus continguts en més de 200 formats diferents. El canal es distribueix en tots els operadors de televisió de pagament, Canal + (TV i mòbil), ONO, Movistar TV, Telecable, R, Euskaltel, Orange TV i cable local.

Canal Cocina és una marca multiplataforma que triomfa a Internet a través de www.canalcocina.es El canal ha creat a més la primera aplicació al món de vídeo receptes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada