La Capsa recapta més de 9.000€ per a la Fundació Tutelar

tutelarLa Capsa, espais de creació, de les Valls del Nord, ha fet una donació de 9.175 euros a la Fundació Privada Tutelar, import recaptat a la subhasta benèfica d’art celebrada a Ordino el passat 5 de juny. L’import correspon al 50% dels diners aconseguits mitjançant la venda d’obra que ascendeix a 5.540 euros, el sopar que ha aportat 1.500 euros, i les donacions directes que sumen 2.735 euros.

La presidenta de la Fundació Ester Fenoll, ha manifestat un profund agraïment als comuns de la Massana i Ordino per la iniciativa solidària: ‘voldríem reiterar el nostre agraïment a tots els que heu fet possible que els nostre tutelats puguin gaudir d’unes colònies aquest estiu. De part d’ells i de part nostra, moltes gràcies per fer possible aquest somni!’.

L’acte festiu que va tenir de mestre de cerimònies a la directora de La Capsa, Rosa Mujal, es va presentar en format sopar i va comptar amb la participació d’artistes consolidats al país i d’alumnes de l’escola. Davant l’èxit obtingut amb una assistència de 59 persones, Mujal ha avançat que s’organitzaran noves edicions. ‘Després de 10 mesos la conversió de l’Escola d’Art de les Valls del Nord en La Capsa, espais de creació ha estat un encert consolidant­-se com a un espai d’intercanvi, de diàleg, i acció al voltant del fet artístic’, ha valorat la consellera de Cultura, Gemma Riba. Igualment positiva ha estat la valoració del Comú de la Massana, que l’any que ve serà la seu d’una nova acció solidària encapçalada per La Capsa, i oberta a altres disciplines artístiques, segons ha avançat la titular de Cultura, Jael Pozo.

1 comentari

  1. quina alegría Ester, que contenta estic. no tinc paraules simplement felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.