La Capsa-Espais de Creació fa una crida a tots els artistes que vulguin participar a la quarta edició de la Subhasta d’obres d’art amb finalitats benèfiques, que es farà el 13 de maig, en el marc de la fira Andoflora.

Hi poden prendre part tots els artistes, tant professionals com amateurs, que ho desitgin, amb un màxim de dues peces. La tècnica és lliure i el tema que es proposa, tot i que no és obligatori, són els sentits. La mida màxima de les peces ha de ser 30×30 centímetres i el pes màxim de vint quilos.

El preu de sortida estarà fixat per l’artista i oscil·larà entre el 30 i els 15o euros.

Al tractar-se d’una subhasta benèfica, la meitat del recaptat per la venda serà per l’artista i l’altra meitat per l’associació Obrim-los/Obrim-les, que centra la seva acció en l’ajuda als refugiats.

Les obres estaran exposades del 7 al 14 de maig al Món Bohemi, que és l’establiment on es realitzarà la subhasta. Durant l’acte hi haurà un dossier de presentació de tots els artistes.

Els interessats poden enviar una fotografia amb la imatge de l’obra i un text de presentació en català a l’adreça cultura@comumassana.ad abans del 30 d’abril.

Les bases es poden consultar a www.lamassana.ad. Per a més informació, també es pot trucar al telèfon 324558.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada