El Comú d’Andorra la Vella té pendents de cobrament 84.169 euros per infraccions al Codi de Circulació. El BOPA ha publicat aquest dimecres a través d’un edicte la relació de les persones denunciades per haver comès alguna infracció al Codi de Circulació i a les normes comunals que regulen les zones d’estacionament limitat.

El Comú d’Andorra la Vella té pendents de cobrament 84.169 euros, que amb el recàrrec del 20% ascendeixen fins als 101.003 euros, per diverses infraccions al Codi de Circulació i a les normes comunals d’estacionament. Davant la impossibilitat de contactar amb les persones denunciades, el Comú ha publicat la llista al BOPA a través d’un edicte.

A partir d’ara, les persones que apareixen a la llista poden presentar al·legacions en el termini de deu dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de l’edicte. Si la persona denunciada no formula al·legacions ni procedeix a l’abonament de la sanció en el termini de deu dies a comptar de l’endemà de la notificació de la denúncia, es considerarà resolt l’expedient i notificada la resolució sense necessitat de dictar resolució expressa.

Durant el mes següent a comptar de la data de notificació de la resolució, en cas que s’imposi una sanció, la persona denunciada podrà efectuar el pagament de forma voluntària i sense reducció en el seu import. En cas que no s’hagin presentat al·legacions, el termini d’un mes, per tal d’efectuar el pagament, es computarà a partir de la finalització del termini de presentació d’al·legacions.

Transcorregut, en els dos casos, el termini d’un mes, es procedirà a l’execució forçosa de la sanció aplicant un recàrrec únic del 20%. La resolució ja sigui expressa o tàcita, pot ser recorreguda en alçada davant del Govern en el termini de tretze dies hàbils. Aquest termini es comptarà a partir de la seva notificació, en el cas que sigui expressa, o a comptar de la finalització del termini de presentació d’al·legacions en el cas que sigui tàcita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada