Andorra la Vella ofereix, per aquest estiu, un total de 3.826 places incloent les de la Ludoteca, el Casal el Llamp i les activitats esportives. L’oferta del programa Viu l’estiu proposa un ventall d’activitats per a nens des dels tres fins els disset anys, i potencia les activitats esportives, que són les que més es demanen, sobretot per als nens entre 8 i 17 anys. La cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, ha recordat el lema d’aquestes activitats, que és ‘cap nen sense estiu’, perquè totes les famílies sàpiguen que si no poden fer front a aquesta despesa, el Comú els en pot exonerar.

Les activitats d’estiu d’Andorra la Vella començaran l’1 de juliol i s’oferiran fins el 7 de setembre. Les novetats d’aquest estiu seran el campus de natació, l’estada de gimnàstica artística i el baby gim, el campus de natació sincronitzada, l’escola de ciclisme, el curs de pàdel, el campus de vòlei platja i el camp de free style del 360 eXtrem.

A més, es manté l’oferta de l’any anterior, i pel que fa a les activitats de social s’incrementen, ja que durant les dues setmanes de colònies no es deixaran d’oferir les activitats al casal el Llamp. Tal com ha recordat la cap d’àrea de Social, Montserrat Altimir, a la Ludoteca de Santa Coloma hi poden anar els nens de 3 a 8 anys, mentre que al Casal el Llamp hi poden anar fins els 10. A partir d’aquesta edat, les activitats que s’ofereixen són esportives, ja que els nens d’aquestes edats demanen més aquests tallers.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha insistit que la vocació del Comú és que no hi hagi cap nen que no pugui accedir a l’oferta d’estiu, i per això qualsevol família que no pugui pagar-ho té l’opció de sol·licitar la subvenció d’una part del cost o l’exoneració total. A més, tal com ha recordat el conseller d’Esports, Joventut i Noves Tecnologies, Marc Pons, aquestes demandes són totalment confidencials.

A banda del que necessitin algunes famílies, però, el Comú ja subvenciona entre el 40 i el 60% de les activitats, i a més aquest any s’han mantingut els preus de l’any anterior sense cap increment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada