La capital demana estudis de mobilitat i viabilitat per soterrar el trànsit a la Rotonda


El comú d’Andorra la Vella ha demanat estudis de mobilitat i viabilitat sobre el soterrament del trànsit a la plaça de la Rotonda. Considera que cal tenir molt clars els aspectes tècnics d’una reforma important en la xarxa viària.

La cònsol major d’Andorra la Vella ha reiterat la necessitat de tirar endavant el soterrament del trànsit a la plaça de la Rotonda. En aquest sentit, Conxita Marsol ha destacat la importància de remodelar la circulació en un punt important de la xarxa viària. Per això, el comú d’Andorra la Vella ha demanat estudis de mobilitat i viabilitat.D’aquesta manera volen “tenir les coses més clares quan parlem amb el Govern” i una línia “per començar a treballar. La cònsol creu que “és una necessitat que Andorra la Vella té” i defensa a més que “afavorirà la mobilitat a tot el país”.

L’objectiu és reforçar el projecte d’embelliment comú de l’avinguda Meritxell i l’avinguda Carlemany. Per altra banda, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha assegurat que si finalment es congelen un any més les transferències als comuns, això no suposarà un fre per al desenvolupament d’aquest projecte. Tot i això ha afirmat que “els comuns estem treballant amb les transferències més grans que hi ha hagut els últims temps i ens ha permès treballar amb rigor”. Afegeix que la situació “no es pot allargar eternament però no serà un factor que privi el comú d’invertir en l’avinguda comercial”.

Amb tot, els cònsols han reiterat que l’embelliment conjunt de l’avinguda Meritxell i l’avinguda Carlemany ha de ser una realitat el 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *